Tips til indretningen af stuen

Stuen er hjemmets omdrejningspunkt. For de flestes vedkommende går stuen ud i resten af hjemmet og rummene, hvilket dermed gør stuen til hjertet af hjemmet. Det er her du sidder med vennerne, når de er ovre, og det er her, du slapper af i sofaen efter en lang dag på arbejdet. Stuen skal kunne lidt af hvert, hvilket også stiller krav til indretningen. Derfor er det vigtigt at indrette stuen korrekt – selvfølgelig korrekt efter dine kriterier og mening.

Sådan indretter du stuen perfekt

  • Først skal du finde ud af, hvor meget du har råd til at indrette. Lav et budget og se om du har råd til små ændringer eller den helt store omvæltning. Små ændringer kan også gøre en stor forskel, hvis de laves de rigtige steder. Hvis du mangler penge til indretningens færdiggørelse, kan du tage et minilån uden sikkerhed. Du kan finde mere hjælp til at betale for en perfekt indretning her: consumerloans.dk/kreditlaan/.  
  • Vælg den en stil, der passer til resten af boligen og dine tanker og behov. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i stuen og boligen. Hvis du vil sikre dig selv mod et fremtidigt salg, kan du vælge en stil, der sjældent går ud af mode.
  • Når det kommer til opstillingen af møbler osv., kan du enten sprede dem ud over stuen eller sætte dem i grupperinger rundt omkring i stuen. Det sidste kan være med til at skabe mere overblik og struktur i stuen.
  • Områderne, der ikke er dækket kan derefter prydes med nipsting, der erstatter tomrummet med visuelt interessante ting.
  • Du bør prøve at fylde hullerne ud, så stuen ikke fremstår tom eller sjælforladt. Hvis du mangler penge til at fylde hullerne ud, kan du tjekke løsninger her: https://consumerloans.dk/hurtig-kassekredit/.