Strække et oliemaleri

Oliemalerier på lærred er altid monteret på indre, træ ramme barer (en båre) før indramning. En båre er en træ støtte, der er tilknyttet et lærred for stabilitet. En ramme omkring båre, ud over at supplere udseendet af maleriet, giver ekstra støtte til lærredet.

En kompetent billede framer vil være i stand til at strække oliemaleri på en båre ramme eller du kan strække lærredet selv forholdsvis let når du ved hvad de skal gøre og har de rigtige redskaber og materialer.

At gøre en båre ramme

Du har brug for de nødvendige redskaber og materialer: en hæftemaskine, båre barer og muligvis også et par lærred tænger til greb lærred (svarende til almindelig tænger undtagen de har en bredere gribende område). Du kan købe båre barer og hæftemaskiner fra kunst levering butik.

Måle størrelsen af det malede område, du ønsker på skærmen og skære båre barer til størrelse. Derefter samle båre rammen ved hjælp af barerne, skubbe gering enderne ind i hinanden og limning leddene. En eller flere kryds barer kan være nødvendige afhængigt af størrelsen af olie maleri og styrke og stivhed af båre barer.

Kontroller, at rammen båre er firkantede, enten ved hjælp af en T-square eller ved at tage et målebånd og kontrollere, at de diagonale afstande fra modsatte hjørner er lige. Hvis disse er lig, er rammen firkantet.

Strække et oliemaleri lærred på en båre ramme

For at strække din oliemaleri på båre rammen, skal du følge disse trin:

• Rul lærredet og lægge olien malet side ned på en ren og flad overflade. Placere ramme oven på lærredet. Det er vigtigt at forlade overskydende overlappende materiale, fordi det er hvad du bruger til at greb, strække, og Vedhæft lærredet til rammen.

• Fold den ene side af lærredet over en af de kortere båre barer og derefter knytte en hæfteklamme i centrum for den udvendige kant af denne bar.

• På den modsatte side, bruge en tang til greb lærred i midten bar. Med et fast greb, trække lærredet indtil en straight krølle er dannet i hæftet slutningen. Indsæt en anden korte frontviden centrum af bar, ligesom anden siden.

• Flytte til den næste båre bar (en af de længere) og Gentag trin i forrige trin.

• Sted midlertidig hæfteklammer på alle fire hjørner. Startende med centrum af en af de lange stænger, greb lærredet stramt med tang og Hæft med 5 cm (2 tommer) intervaller. Gentag med flere hæfteklammer i begge retninger (fra centrum) og derefter skifte til den modsatte side og gentage processen.

• Gentag den samme fastgørelse proces for begge den korte side, arbejder fra centrene.

• Fold og læg i hjørnerne af lærredet og derefter Pak pænt dem rundt på bagsiden af lærredet ramme. At holde spænding på materialet, Hæft alle de overskydende stof til bagsiden af rammen så at det er pænt sikret. Derefter Hæft alle fire udvendige hjørner. Denne overskydende materiale er vigtigt at have, hvis du nogensinde nødt til at strække eller remount lærredet.

Re strækker en gammel olie malet lærred

Ændringer i klimaet vil forårsage lærred til at udvide eller formindske, hvilket resulterer i en sagging eller piblede lærred. Olie maleri skal derefter være re strakt på en ny båre, hvis problemet er alvorlig eller en mindre alvorlig sagging kan afhjælpes ved enten at ændre spændingen leveres af hjørne kiler i båre eller ved at anvende en særlig spay, tilgængelige i kunstbutikker , der strammer lærredet

Leave a Reply

Your email address will not be published.