Mere på Bar udstyr

En elektrisk blender er nyttigt, især for drinks som frosne daiquiris og dem med ingredienser, der ikke er let kombineres, men det er ikke nødvendigt at puré frugt, pisk fløde eller forberede frosne drikkevarer, frappes og mælk shakes, du har brug for en blender med kontinuerlig hastighedsregulering, eller du kan bruge en dagligdags foodprocessor. Hvis drinks med knust is bliver en regelmæssig anmodning på din bar eller du vært mange cocktailparties, kan du overveje at investere i en elektrisk is shaver.

Brug en standard isspand, alment tilgængelige i forskellige størrelser og materialer, for at holde frosne isterninger bekvemt ved hånden for varigheden af en part eller cocktail session. Ice tænger eller en is skovl er ideel til at fjerne isen fra spanden (brug ikke fingrene), men hvis du ikke har enten, bruge en stor ske.

Frisk frugtjuice kan forberedes ved hjælp af en lemon squeezer eller saftpresser. (Elektriske saftpressere er anbefales ikke, fordi de squash skaller og frø, også). Mange Longdrinks indeholder sodavand, som tilføjes bedste glas ved hjælp af en hævert. For at bruge en, du blot udfylde sifon med vand fra vandhanen eller bruge stadig mineralvand. En kuldioxid patron vil sørge for, at vandet er altid kulsyreholdige når du ønsker det.

En anden meget nyttig værktøj er et par bar tænger, som kan bruges til at løsne stramme propper i champagne og andre mousserende vine. A bitter eller dash flaske har en doser hætte og er gode til opbevaring af ingredienser, der kun anvendes i små streger.

Andre stykker af udstyr, der bidrager til at gøre dit job bag baren behageligt er standard i de fleste køkkener. Disse omfatter en lemon squeezer og en muskatnød rivejern. Ingen tvivl om dit køkken indeholder også en hakke board (helst med en dræning kanal), en fint savtakket kniv, svarende til en ost kniv, med to point for spiring stykker af frugt, og en citrus zester, også kaldet en cannelle kniv, for at fjerne fine strimler af Citrus skræl, der gør attraktive garnishes.

Små retter til at holde stykker frugt og garnishes er også nyttige, som er en korkprop med en hælde tud, som kan indsættes i enhver flaske til at hælde ud foranstaltninger lettere. Selvfølgelig er du også brug for en dåseåbner, en oplukker, og en (orkscrew. En champagne eller flaske køler er uundværlig. Tandstikkere er et absolut must for spiring oliven, kirsebær og perleløg og for at skabe andre garniturer.

Du kan også ønsker at bestanden op på farvestrålende drikke sugerør i varierende længder hvis du planlægger at tjene nogle af de mere eksotiske cocktails. (Sørg for at undgå sugerør, som er for tynd, ellers stykker af is eller frugt kan blokere dem..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *