Hvad Accounting alligevel?

Nogen, der har arbejdet i et kontor på nogle eller andet har måttet gå til regnskab. De er de mennesker, der betaler og udsende de regninger, der holde virksomheden kørende. De gør meget mere end det, skønt. Nogle gange refereret til som “bønne tællere” de også holde øje på fortjeneste, omkostninger og tab. Medmindre du kører din egen virksomhed og fungerer som din egen revisor, du ville have ingen måde at vide hvor rentabel – eller ikke – din virksomhed uden nogle form for regnskabsføring.

Uanset hvilken virksomhed, du er i, selv hvis alt hvad du gør er ligevægt en checkhæfte, der stadig accounting. Det er en del af endnu et barns liv. Gemme en godtgørelse, bruge dem alle på en gang – disse er regnskabsprincipper.

Hvad er nogle andre forretninger, hvor bogføring er kritisk? Nå, skal landmændene følge omhyggelig regnskabsprocedurer. Mange af dem køre deres gårde år til år ved at tage lån til at plante afgrøder. Hvis det er et godt år, en rentabel kan så de afbetale deres lån; Hvis ikke, de måske nødt til at bære lånet over, og optjene flere renteudgifter.

Alle virksomheder og alle individuelle behov for at have en slags regnskabssystem i deres liv. Ellers økonomien kan komme væk fra dem, de ved ikke, hvad de har brugt, eller om de kan forvente en fortjeneste eller et tab fra deres forretning. Opholder sig på toppen af regnskab, uanset om det er for en multi-milliard dollar forretning eller for en personlig checkkonto er en nødvendig aktivitet på daglig basis, hvis du er smart. Gør ikke kan betyde noget fra en dækningsløse check eller udstationering et tab til selskabets aktionærer. Begge scenarier kan være lige så ødelæggende.

Regnskab er grundlæggende oplysninger, og disse oplysninger offentliggøres regelmæssigt i erhvervslivet som en resultatopgørelse eller en resultatopgørelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.