Gode tilbud venter på at blive fundet på loppemarkeder

Jeg elsker at tilbringe timer på at lede på loppemarkeder for forskellige varer. Forskellige leverandører oprettet deres produkter i en central beliggenhed, således at forbrugerne kan tilbringe deres tid gå rundt og se de nye og brugte varer til salg. Du ved aldrig, hvad du vil komme på tværs på et loppemarked. Der er masser af nye og brugte varer samt hjemmelavede håndværk og tøj at vælge imellem.

For at gøre din dag på loppemarked bedst kan det være plan for dagen. De fleste loppemarkeder er udendørs så kan du nogle solcreme og en hat. Andre er inde, så sørg for du finde ud af før tid. Du ønsker ikke at tilbringe dagen med at bærer rundt på de varer du købt så sørg for du tag langs en taske eller en vogn. Der er nogle meget billige vogne, der folde og passe ind i bagagerummet på din bil.

Sørg for, at du bære gode travesko for så du ikke behøver at afslutte dit daglige tidligt på grund af trætte fødder. Et godt tip til at hjælpe, hvis du bliver træt walking er at gå til den bitre ende for leverandører og arbejde din vej frem. Denne måde, du vil have den tungeste belastning fra elementer, har du købt når du er nærmeste dit køretøj. Husk på, de fleste mennesker starter ved indgangen til loppemarked så hvis du starter på bagsiden du vil kunne se mange emner inden for mange andre mennesker gør.

De fleste loppemarkeder tilbydes i weekenden, men nogle af dem finder sted på hverdage samt. Antallet af andre mennesker ser sig omkring er generelt lavere i løbet af ugen men derefter så er antallet af leverandører. Det er virkelig en kaste op om Hvornår er det bedste tidspunkt på dagen til at lave en aftale på et loppemarked. Det er helt i orden at forsøge at få prisen sænkes ned fra leverandøren anmoder om det.

Ved at gå til et loppemarked første ting om morgenen, du er tilbøjelige til at være i stand til at drage fordel af valget før alle andre har. Dette er den bedste løsning, hvis der er særlige ting du er interesseret i at finde. Men mange mennesker hævder, at de har sværere ved at få sælgeren til at forhandle om priserne, når de køber tidligt om morgenen.

Ved udgangen af dagen selvom de fleste leverandører er meget villige til at sænke priserne på varerne har de tilbage. De absolut ønsker ikke at have til at pakke op nogen flere ting i slutningen af dagen, end de absolut skal. Hvis du har et bestemt element i tankerne, og du kan vente indtil slutningen af dagen vil du få en bedre pris. Du risikerer også af en anden snuppe det op selv om det er en en af en slags element.

Der er forskellige måder at forhandle pris for en bestemt vare. Du kan spørge leverandøren hvad den laveste pris er, at de vil tage for et givet det. Du kan også tilbyde at betale en bestemt pris og se, hvis de vil tage dig på tilbuddet. Hvis du ønsker at tilbyde $10 så har penge i hånden for dem at se. Ser penge vil ofte lokke dem til at tage pengene.

Jeg har fundet, er det altid værd at min tid til at kigge rundt selvom fordi jeg kan finde kreditoren i den næste midtergangen har samme vare for $10 mindre. Hvis jeg har tænkt mig at gå tilbage til check på en vare med en bestemt kreditor jeg nedskrive deres placering, fordi i slutningen af dagen kan det være svært at huske der ligger hvor.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.