EBay beskrivelse skriftligt Tips.

Når du har tegnet køberne med din titel, den næste ting at gøre er at fortælle dem om dit element med beskrivelse. Men hvad skal du skrive i din beskrivelse?

På sit hjerte er din varebeskrivelse en annonce. Uden at gøre det alt for indlysende, skal du skrive salg kopi. Du forsøger at få købere begejstrede for dine produkter, og det er normalt hårdt- men på eBay, hvis du har den rigtige ting at sælge og give nok detaljer, køberne hidse næsten sig selv.

Tekniske detaljer.

Omfatte alle tekniske detaljer, du kender, herunder varens producent, dets tilstand, hvor stor den er, hvor og hvornår de er foretaget, dens historie og noget else særligt om det. Må ikke blive for kedeligt, men: de bedste beskrivelser er skrevet i venlige, konversation sprog, og viser en reel viden om emnet. Uanset hvad du gør, skal du sørge for du fortælle sandheden!

Husk at de fleste af de mennesker, der vil købe din vare bliver lige så vidende om det, som du er, hvis ikke mere dette er deres hobby, og de er eksperter. Ikke føle, at du nødt til at forklare de grundlæggende principper for varen: bare gå ind som meget tekniske detaljer som du kan. Som hovedregel ikke skrive noget i beskrivelsen hvis du ikke ved hvad det betyder, som chancerne er nogen vil, og hvis du har fået det lidt forkert, så du ser som du ikke ved hvad du taler om.

Interessante detaljer.

Du kan finde, at du nyder at skrive et par ting om, hvordan du fik varen, hvorfor du sælger det, og hvem du tror kunne lide det. Det er ikke strengt nødvendigt, men det giver dine auktioner nogle karakter og et personligt præg, og kan gøre folk mere tilbøjelige til at stole på dig. Måske undrer sig over hvad du laver, sælger 500 cd’er på en gang, og hvis du fortæller dem årsagen, så de vil føle sig beroliget at intet dodgy foregår. Hvis du sælger dem fordi du har en baby og du har brug for pladsen, bare sige det.

Skrive så meget som du kan.

Lad intet tilbage fra din beskrivelse, selv om der synes at du lige gør det cumbersomely lang. Der er ingen måde du kan være for grundig: en person, et sted, vil sætte pris på at du tog tid til at skrive de ekstra oplysninger.

Må ikke antage, at alle, der ønsker ekstra oplysninger vil emaile dig mulighed for at stille et spørgsmål: mange købere er genert og ikke gøre det. Tænk på spørgsmål at købere kunne have og tilføje svar på din beskrivelse, som mennesker generelt har tendens til at stille de samme spørgsmål igen og igen.

Hver gang en køber e-mail du med et spørgsmål, bør du både besvare deres spørgsmål og opdatere din beskrivelse, så det vil omfatte svar næste gang. Hvis folk spørger spørgsmål, der besvares i beskrivelsen, prøv at sætte disse dele af auktionen på en linje alene, eller i fed, for at gøre dem lettere at lægge mærke til.

I den næste e-mail, vil vi fokusere på at øge antallet af købere, der svarer til dine auktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.