Alternativ medicin

ALTERNATIV MEDICIN

Alternativ medicin betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Alternativ medicin omfatter mange forskellige tilgange fra massage til kinesisk medicin og yoga. Alternativ medicin betyder praksis eller lægemidler, der anvendes i stedet for den sædvanlige, eller standard, måder at behandle sygdomme eller sygdom. Eksempler på komplementær og alternativ medicin er meditation, yoga, og kosttilskud som vitaminer og urter. Alternativ medicin betyder, at det er anderledes end den dominerende sundhedssystem og potentielt kan erstatte den.

Traditionel kinesisk medicin er det ældste kontinuerligt praktiseres medicinske system i verden og bruges af en tredjedel af verdens befolkning som en primær sundhedssektor. Sundhed er defineret som en tilstand af fysisk velvære, mental årvågenhed, socialt tilpasset og åndeligt udviklet. Health care er ikke om medicin og udgifterne til medicin.

KONVENTIONEL MEDICIN

Konventionel medicin fortsætter med at tabe markedsandele. Flere og flere mennesker ønsker muligheder ud over hvad mange anser for at være hovedsagelig en high-tech skråstreg, brænde og gift medicin. Konventionel medicin bruges til at beskrive den tjenester at behandler symptomer på en sygdom eller sygdom med ordineret medicin og kirurgi. Konventionel medicin behandler den skrantende del af kroppen, men kan ikke tage fat på de underliggende årsager til sygdom eller sygdom.

Traditionelle udøvere udtrykke ikke forhåbning, når deres medicin mislykkes som de behandler sygdomme først og derefter mennesker, for det andet. På den anden side tilskynde alternative behandlere ofte patienter til at være håbefulde, selv når situationen er håbløs, som de har til formål at behandle sind, krop og sjæl af deres patient.

Medicin er direkte relateret til biomedicin og Sundhedsvidenskab. Udtrykket ‘Medicin’ i dag henviser til områder af kirurgi, klinisk medicin og medicinsk forskning. Medicinsk fejl synes at være stigende, og hvis ikke, så i det mindste, offentliggørelse af dem er stigende. Det gør folk på vagt.

NATURLæGEMIDLER

Urtemedicin er en blomstrende industri i USA. Det amerikanske marked for plantelægemidler har fordoblet de seneste par år. Urter kan være skadelige, hvis taget i forhold til de forkerte, bruges i overdrevne mængder, kombineret med receptpligtig medicin eller alkohol eller bruges af personer, der ikke ved hvad de gør. Bare fordi en urtemedicin er naturlige, betyder ikke, det er sikkert!

AKUPUNKTUR

Akupunktur nåle indsættes normalt i en dybde af omkring en fjerdedel af en tomme ind i huden. Terapeuten forsigtigt snoninger eller snurrer dem i op til 10 minutter, forlader dem i 5-20 minutter længere; eller stimulerer dem med en svag elektrisk strøm; eller varmer dem med en brændende urt som bynke (Se moxibustion). Akupunktur blev brugt som en illustration af medicinsk irrationalitet før James Reston tilfældige blindtarmsbetændelse bragte det til USA. Fra virkningen af den LaLeche liga på hensigtsmæssigheden i amning til aktuelle undersøgelser af botaniske medicin som ingefær, echinacea og ginkgo har biloba, folkemusik og alternativ medicin konstant påvirket medicinsk forskning og praksis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.